evden eve nakliyat

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

 

 

 

 

Vești bune!

Dassault Systèmes lansează o ofertă specială pentru studenți: 3DInnovator (next-gen CATIA), împreună cu alte aplicații 3DEXPERIENCE CLOUD – gratuit pentru o perioadă limitată!

Studenții pot rămâne conectați și pot învăța de acasă, folosind noile aplicații web-based.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați urmatorul link:

https://academy.3ds.com/en/always-on/students

 Platforma 3DEXPERIENCE® este un mediu colaborativ care oferă un singur portofoliu de soluții pentru provocările companiilor din industrie. Produsele tradiționale Dassault Systèmes (CATIA, DELMIA, SIMULIA, SOLIDWORKS) sunt integrate în platformă pentru a unifica și gestiona în siguranță date colectate din toate disciplinele implicate în realizarea unui produs.

Aplicațiile din cadrul platformei 3DEXPERIENCE® sunt livrate în pachete specifice. Împachetarea 3DEXPERIENCE Essentials este adresată tuturor studenților prin existența unui număr impresionant de roluri, din care amintim: „Mechanical Designer”, „Creative Designer”, „NC Milling Machining Programmer”, „Ergonomics Specialist”, „Robotic Programmer” și „Stress Engineer”.

Noile aplicații conțin vechile workbench-uri foarte cunoscute din CATIA V5, precum „Part Design” sau „Assembly Design”,  însă cu un design mult mai atractiv, opțiuni noi și o interfață mult mai prietenoasă.

De asemenea, studenții au acces la toate materialele oficiale de training, direct în platformă.

Pentru a putea rula platforma 3DEXPERIENCE®, studenții au nevoie de un calculator cu Windows 7 64-bit.Vă rugăm să informați studenții despre această ofertă, iar dacă aveți întrebări ne puteți contacta oricând!

 

 

Echipa CENIT

 

CENIT S.R.L. // Silvestru 152, 700012 IASI, ROMANIA

Tel.: +40 314 378 303
Telefax: +40 332 430-572

Web: www.cenit.ro

 

Register Entry

Amtsgericht Stuttgart
HRB Nr. 19117
USt. ID.-Nr. DE 147 862 777

Executive Board
Dipl.-Ing. Kurt Bengel
Dipl-Wirtschaftsinf. Matthias Schmidt