evden eve nakliyat

UMC

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

INVITAȚIE


Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților

21 – 23 Mai 2021


Invitatie (PDF)

Formular Inscriere

Conditii de redactare a lucrarilor


În perioada 21-23 mai 2021 Universitatea Maritimă din Constanța organizează Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților, în format virtual. Ne-ar face o deosebită plăcere dacă studenții universității dumneavoastră ar decide să ni se alăture.

Domeniile de interes sunt:
1.   Navigație și Transport Maritim și Fluvial;
2.   Aspecte Economice și Juridice în Transporturi;
3.   Inginerie Mecanică;
4.   Ingineria și Protecția Mediului în Industrie;
5.   Științe Fundamentale;
6.   Științe Umaniste;
7.   Inginerie Electrică;
8.   Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații.

Cei interesați trebuie să trimită până la data de 14 mai „Formularul de înscriere” completat la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Lucrarea finală în format Word va fi trimisă la aceeași adresă până la data de 19 mai 2021.

Conferința se va desfășura în format online, pe platforma UMC dedicată desfășurării evenimentelor științifice naționale și internaționale. Detaliile privind accesul pe platformă vor fi transmise fiecărui participant, împreună cu confirmarea înregistrării.

Lucrările vor fi redactate în limba engleză în format word (max. 6 pagini) şi prezentate în format Powerpoint. La finalul Sesiunii de Comunicări vom edita un CD cu ISSN cu lucrările studenților participanți.

Atașăm prezentului mesaj formularul de înregistrare și condițiile de redactare a lucrărilor. Programul evenimentului va putea fi consultat pe pagina web a universității.


Dorim succes tuturor participanților!


Pentru informații suplimentare

accesați site-ul Universității Maritime din Constanța: www.cmu-edu.eu.
scrieți la adresa de e-mail a Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice a Studenților: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
contactați organizatorii:

Conf. univ. dr. ing. Nicoleta Acomi, Prodecan al Facultății de Navigație și Transport Naval ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Ș.l. univ. dr. ing. Mihaela Bărhălescu, Prodecan al Facultății de Electromecanică Navală  ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Georgiana Buzu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel: 0754065171).


PRORECTOR,
Prof. univ. dr. Eliodor CONSTANTINESCU

UNIVERSITATEA MARITIMĂ DIN CONSTANȚA
Str. Mircea cel Bătrân nr.104
900663, Constanța
Tel: 0040 241 61 80 01
Fax: 0040 241 61 72 60
Mob: 0040 755 21 07 20