Poli Kids 2024

Sâmbătă, 1 iunie, vă așteptăm să sărbătorim împreună magia copilăriei! Organizăm o super petrecere pentru copii pe Stadionul Știința și în Parcul Facultății de Mecanică! Intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de o zi magică în lumea copiilor!

Programul evenimentelor va începe la ora 10:00 și va dura până la ora 17:00. Copiii se vor putea bucura de activități diverse: face painting, jocuri, petrecere cu mascote, pinata, mers pe picioroange moderne, ateliere de creație și multe alte activități interactive care vor avea loc pe tot parcursul zilei. De asemenea, pe parcursul întregii zile, vor fi disponibile tobogane, trambuline, carusel, cabină foto și tonete cu fast food, înghețată, clătite și răcoritoare.

🎈 La fel ca anul trecut, și în acest an vor fi prezenți cei de la ARIES Oltenia – ARIES SKY Team, care vor face ridicări cu balonul cu aer cald.
*Ridicările cu balonul se vor face doar dacă condițiile meteo permit acest lucru.

✨ Echipa Veselă ne va încânta cu două spectacole de teatru și două spectacole de magie. Spectacolele sunt programate în felul următor:

▶️ La ora 11:00 va avea loc primul număr de teatru – Greierele și furnica, apoi urmează la ora 12:00, primul număr de magie.

▶️ La ora 14:00 avem numărul doi de teatru – Pisici pentru pitici, iar la ora 15:00, numărul doi de magie.

Puteți experimenta mersul pe picioroange moderne (sky runners) în intervalul 11:00 – 16:00.

Ca în fiecare an, facultățile și departamentele Universității Politehnica Timișoara vor organiza o serie de ateliere instructiv-educative, dar și distractive.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi de neuitat!

Distribuie postarea
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp